Uw keuzes
MM Minimum
Deze minimum variant levert al een besparing op.
MM Medium
Met de medium variant loopt uw besparing op vergaderkosten flink op én het overleg wint aan kwaliteit.
MM Maximum
Met inzet van de maximum variant gaat uw organisatie voor het maximale, blijvende, rendement.


Mogelijkheden

Met de unieke MeetingMateMethode kan op drie niveaus ingezet worden voor een efficiėntere overlegperformance met directe inverdien effecten voor uw organisatie.

Drie niveaus voor directe Return On Investment (roi):

MeetingMate Minimum

U zet zelf direct de MeetingMateToolkit(s) in, zonder training van uw medewerkers of begeleiding. De MeetingMateToolkit bestaat uit een robuuste flightcase met een gepatenteerde MeetingMateMeter® (vergaderassistent). Dit is een speciaal ontworpen, digitale, klok met verrassende extra mogelijkheden. Uiteraard vergezeld van afstandsbediening, adapter en uitgekiende software.

MeetingMate Medium

De rendementsverbetering van overleg zal uiteraard hoger uitvallen naar gelang men de vaardigheden van de medewerkers verhoogd door gerichte training op het gebied van vergadertechniek. De gepatenteerde MeetingMateMeter® zorgt ervoor dat de effecten van de trainingsinspanningen niet verdampen.

MeetingMate Maximum

Een uitgebreide cultuur analyse gaat vooraf aan gerichte trainingen en positieve gedragsbeļnvloeding, naast de inzet van de gepatenteerde MeetingMateMeter®.

De complete MeetingMateMethode vindt zijn basis in een stappenplan voor analysering van de heersende (vergader)cultuur en het bereiken van een bedrijfsbreed committment.
Klik hier voor meer informatie