Actueel
Voor Ä 39.700.000,- vergadert jaarlijks uw gemeenteraad
Dat blijkt uit grootschalig onderzoek onder 3360 raadsleden.
» Klik hier
Artikel Kluwer vakblad
Grote besparingen door effectiever en efficiŽnter overleggen.
» Klik hier
Volkskrant
Interview Peter Beunk
» Klik hier
Vergader ervaringen

Wij zijn benieuwd naar uw ervaringen op het gebied van overleg en vergaderen! Op deze pagina ruimen wij plaats in voor uw bijdrage.

Vertel ons uw grappige, treurige, opmerkelijke, inventieve of hartverscheurende vergaderervaringen. Elke 5e serieuze inzender ontvangt van ons gratis een USB memorystick. (zolang de voorraad strekt; indien uw inzending in aanmerking komt voor de gratis USB memory stick, zenden wij u een e-mail voor adresgegevens)


Groentje
21-02-2008

Hallo, Ik ben vanaf februari 2008 voorzitter van de ondernemingsraad. Ik heb al veel gelezen over deze taak en over het leiden van een vergadering. Het wordt een heftige taak omdat zaken niet echt goed hebben gelopen in het verleden en we veel te verbeteren hebben. Ieder mens heeft een eigen karakter en dat is soms moeilijk maar je moet proberen om je aan bepaalde codes te houden en zonder een cursus gevolgd te hebben ben je denk ik kwetsbaar. Ik probeer hier zeker iets mee te doen om het tot een succes te maken.

MVG, K. Brugmans

Hallo
08-02-2007

Bij ons in de zorg wordt veel vergaderd. Maar dat moet ook want je moet je werk afstemmen en overdragen. Ik heb het idee dat het bij ons best wel goed loopt, alleen zijn het wel vaak dezelfden die aan het woord zijn. Wel zitten we soms bijelkaar terwijl er volgens mij nauwelijks iets belangrijks te melden is. Maar de sfeer is goed, we praten wat bij en het zorgt ook voor afleiding. Lijkt me ook goed voor het werk. In ieder geval succes met uw vinding.

Groet, Twan van Keeken.

Oeverloos
01-09-2006

Onze teamleider is een bijzonder aardige man, om niet te zeggen een aimabele vent. In vergaderingen werkt dat echter eerder tegen hem als voor. Ongelooflijk wat hij allemaal toestaat als voorzitter. Altijd probeert hij de lieve vrede te bewaren en daar maakt een aantal collega's dankbaar (mis)bruik van. Zelden wordt een punt afgerond met een helder besluit en als dat al eens voorkomt, houdt niemand zich eraan. Ik erger me er wezenloos aan. Uren zitten we bij elkaar en vaak heb ik het idee dat we zonder de vergadering verder zouden zijn dan met. Ik mail het adres van uw website naar mijn directie!

Vriendelijke groet, Hans

Uw vergader ervaring
Titel:

Naam:
E-mail:

Bericht:


MeetingMate bv behoudt zich het recht voor, inzendingen zonder opgaaf van redenen niet te plaatsen, te redigeren, in te korten of in een later stadium te verwijderen. Over inzendingen kan niet gecorrespondeerd worden.