Actueel
Voor € 39.700.000,- vergadert jaarlijks uw gemeenteraad
Dat blijkt uit grootschalig onderzoek onder 3360 raadsleden.
» Klik hier
Artikel Kluwer vakblad
Grote besparingen door effectiever en efficiënter overleggen.
» Klik hier
Volkskrant
Interview Peter Beunk
» Klik hier
Doelstelling

MeetingMate verschaft bedrijven en organisaties inzicht in de kosten van overleg(structuren) en reikt de middelen en mogelijkheden aan om deze kosten drastisch te verlagen waarbij tegelijkertijd overleg effectiever en efficiënter zal verlopen. Gun uw organisatie deze innovatieve aanpak van een blinde vlek. Het contactformulier zorgt voor een vrijbijvend gesprek, wanneer u dat schikt, op de plaats dat het u uitkomt.

Sleutel binnen deze aanpak is de unieke MeetingMateMethode die uitgaat van drie mogelijke oplossingsniveaus én de inzet van gepatenteerde MeetingMateMeters®.

Onnodige volledigheid

Er zijn vele methoden en uitwerkingen op het gebied van effectief vergaderen bekend en uitgewerkt. Kenmerkend voor de traditionele aanpak is dat alle kanten uitputtend (vaak in meer dan één opzicht) worden belicht en behandeld. En, inherent aan deze benadering, lijkt alles daardoor even belangrijk en verliest men het overzicht. Implementatie van verbeteringen wordt zo een kwestie van alles of niks. Helaas blijkt het vaak, na verloop van tijd, niets te zijn geworden. Belangrijke oorzaak van het nauwelijks bereiken van verbeteringen door traditionele trainingen en het vervolgens ook nog wegzakken van de effecten op langere termijn, ligt kortom in de onnodige volledigheid en het onvoldoende onderkennen van cultuur barrières.

MeetingMate stelt prioriteiten binnen het scala aan verbetermogelijkheden en implementeert de belangrijkste en meest praktische. En, zeer belangrijk, maakt medewerkers bewust van de kosten-baten verhouding van vergaderbijeenkomsten. Meetingmate sluit met haar expertise naadloos aan bij uw ambitieniveau. Laat u in een vrijblijvend gesprek verrassen!

Meetingmate: Analyse, advies en training

Trainingsbureaus zijn er in overschot. Als enige beschikken wij echter over de gepatenteerde MeetingMateMeter®. Ideale ondersteuning tijdens trainingssessies én in het dagelijks gebruik. Deze vergaderassistent is ook los in een robuuste flightcase te verkrijgen.

Doe zoals gerenomeerde organisaties voor u, vul het contactformulier in voor een vrijblijvende demonstratie. De kosten van een toolkit, inclusief softwarelicentie, zijn aanzienlijk lager dan een ééndaagse training...
Klik hier voor meer informatie