Actueel
Voor € 39.700.000,- vergadert jaarlijks uw gemeenteraad
Dat blijkt uit grootschalig onderzoek onder 3360 raadsleden.
» Klik hier
Artikel Kluwer vakblad
Grote besparingen door effectiever en efficiėnter overleggen.
» Klik hier
Volkskrant
Interview Peter Beunk
» Klik hier
Welkom

Welkom op de website van MeetingMate, uw partner in het realiseren van efficiėnte overlegstructuren. Kostenbewustzijn en return on investment staan bij ons voorop.De MeetingMateMethode werkt geheel anders dan u gewend bent van traditionele trainingen vergadertechniek. We introduceren een slimme methode en een effectief, gepatenteerd hulpmiddel: de MeetingMateMeter®. Bewezen instrumenten voor het verbeteren van de effectiviteit van overleg(structuren) en efficiency. De MeetingMate aanpak is ontwikkeld op basis van 18 jaar ervaring op dit gebied.

Steeds vaker constateerden wij dat blijvend resultaat slechts zelden wordt gerealiseerd met een traditionele aanpak. Dit heeft uiteindelijk geleid tot dit revolutionaire concept. Een concept dat uitgaat van drie niveaus waarop effectiviteit en efficiency kunnen worden aangepakt en dat gebruik maakt van een hulpmiddel waarop octrooi is verleend: de MeetingMateMeter®.

Hiermee komen effectief vergaderen čn forse kostenbesparingen binnen handbereik. Op de volgende pagina’s leest u meer hierover. Uiteraard lichten wij u, in een vrijblijvend gesprek, graag toe wat MeetingMate specifiek voor uw organisatie kan betekenen.

Vul het contactformulier in en laat u verrassen!
Klik hier voor meer informatie